بیماری های قلبی

چطور به بیماری های قلبی مبتلا نشویم

بیماری های قلبی

چطور به بیماری های قلبی مبتلا نشویم

با چه روشهایی می توانیم عوارض قلبی را کاهش دهیم

  • ۰
  • ۰

دکتر داوود کاظمی صالح، دارای رتبه ممتاز بورد تخصصی قلب و عروق در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت:



وقتی قلب ضعیف می شود و در حد کفایت بافت ها و اعضای بدن خون پمپ نمی کند نارسایی قلبی ایجاد می شود در سال های اخیر تعداد مبتلایان به نارسایی قلب در حال افزایش است که علت آن احتمالاً کاهش مرگ ناشی از بیماری های عروق قلبی (در اثر پیشرفت روش های درمانی) است.

وی تصریح کرد: شایع ترین علت نارسایی قلب بیماری عروق کرونر است که به طور احتمالی ایجاد نارسایی قلب در اثر بیماری عروق کرونر با افزایش سن بیشتر شده و این بیماری در خانم ها بیشتر دیده می شود.

کاظمی صالح در مورد علل نارسایی قلب گفت: فشار خون بالای درمان نشده، مصرف زیاد الکل، مصرف زیاد کوکائین و مواد مخدر علاوه بر بیماری عروق کرونر سبب ایجاد نارسایی قلب می شود.

وی افزود: علاوه بر موارد ذکر شده پرکاری تیروئید اختلالات دریچه ای، عفونت های ویروسی، التهاب قلب و بیماری های اولیه عضله قلب (کاردیومیوپاتی) می تواند سبب نارسایی قلب شوند.

*علائم بیماری نارسایی قلب

کاظمی صالح در ادامه اعلام کرد: با پیدایش نارسایی قلب، جریان خون رو به جلو آهسته شده، مقدار خون پمپ شده کمتر از مقدار مورد نیاز است این مشکلات سبب بروز علایمی چون خستگی، تنفس فعالیتی، تنگی نفس در حین استراحت و خوابیدن بی خوابی شبانه، افزایش تدریجی وزن بدن ناشی از تجمع تدریجی مایعات در بدن می شود و با پیشرفت نارسایی قلب تورم اندام های تحتانی، ایجاد شده که به تدریج در صورت عدم درمان پیشرفت کرده و ممکن است سبب تجمع مایع در شکم (آسیت شود)

**تشخیص بیماران نارسایی قلب توسط متخصص

کاظمی صالح در ادامه بیان کرد: با یک معاینه اولیه می توان به این بیماری شک کرد در سمع ریه ها صداهای اضافی شنیده می شود که به مشخص کردن محل تجمع مایع کمک می کند



در سمع قلب صداهای اضافی علاوه بر دو صدای طبیعی شنیده می شود که کمک کننده است و در پوست کبودی (سیانوز) به همراه سردی و رطوبت اغلب در انگشتان دست و پا در اثر پائین بودن سطح اکسیژن خون مشاهده می شود.

وی تصریح کرد: ادم اندام ها را می توان با فشار بر سطح خارجی ساق پا بررسی کرد در معاینه، بزرگی کبد و برجستگی وریدهای گردنی هم به نفع نارسایی قلب است.

کاظمی صالح افزود: در عکس سینه، بزرگی سایه قلب و کدورت ریه ها در اثر تجمع مای دیده می شود.

این متخصص قلب و عروق عنوان کرد: در نوار قلب علائم افزایش ضخامت دیواره ها، بزرگی حفرات و اختلالات ریتم قلب دیده می شود.

وی تأکید کرد: در اکو کاردیوگرافی با بررسی سایز حفرات قدرت انقباض و وضعیت دریچه ها می توان به نارسایی قلب پی برد.

کاظمی صالح خاطرنشان کرد: در نهایت با آنژیوگرافی و کاتتریسم راست و چپ می توان وضعیت عروق قلبی (و تنگی احتمالی آنها) فشار حفرات مختلف فشار ریه قدرت انقباضی حفره بطن چپ را مشخص کرد.

وی در ادامه توصیه کرد: افرادی که مبتلا به نارسایی قلبی هستند باید تحت درمان متخصص قلب قرار گرفته و به توصیه های لازم در این زمینه توجه کنند./ح

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی