بیماری های قلبی

چطور به بیماری های قلبی مبتلا نشویم

بیماری های قلبی

چطور به بیماری های قلبی مبتلا نشویم

با چه روشهایی می توانیم عوارض قلبی را کاهش دهیم

  • ۰
  • ۰

چگونه تپش قلب را کاهش دهیم

 

با توجه به این که در بیشتر موارد تپش قلب، بیماری خاصی نیست، با کاهش استرس و اضطراب و انجام ورزش های سبک می توان تپش قلب را کاهش داد.

مشکل تپش قلب / چگونه تپش قلبتان را کاهش دهید؟

گاهی فرد احساس می کند که دچار تپش قلب شده است که به صورت های گوناگونی نظیر کوبیدن، لرزیدن، تپیدن و احساس می شود.

تعداد ضربان قلب در حالت طبیعی بین ۶۰ تا ۱۰۰ ضربه در دقیقه است و در موارد غیرعادی بالاتر از ۱۰۰ تا ۱۳۰ تپش در دقیقه اتفاق می افتد.

منظور از تپش قلب همان باز و بسته شدن یا انقباض و انبساط آن است. تلمبه قلب در حالت انقباض یا بسته شدن خون را بیرون می فرستد، اما درحالت انبساط یا باز شدن خون را به درون قلب می کشد.

ورزش و فعالیت بدنی شدید می تواند باعث تپش قلب به مدت چند دقیقه در فرد شود. همچنین مصرف چای غلیظ، قهوه تلخ و برخی سیگارها ممکن است در افراد تپش قلب ایجاد کند.

تپش قلب با علائمی مانند سرگیجه، تنگی نفس،سرفه های ناگهانی، درد قفسه سینه و غش کردن همراه است.

فردی که به تپش قلب دچار می شود، باید به پزشک مراجعه کند و پس از انجام معاینه های لازم،نوار قلب از بیمار گرفته می شود که تا حدی می تواند علت تپش قلب را مشخص کند.

اگر علت تپش قلب مشخص نشود، نوار قلب متحرک به فرد متصل می شود تا اگر در طول ۲۴ ساعت فرد دچار تپش قلب شد، نوار قلب در همان حالت از بیمار گرفته شود و نوع بیماری مشخص شود. به علاوه می توان از تست ورزش استفاده کرد.

عوامل به وجود آورنده تپش قلب را باید تشخیص داد و بیماری قند خون، اضطراب و هیجانات را بهبود بخشید و با رعایت رژیم غذایی، پرهیز از استرس، هیجان، دوری از فعالیت های ورزشی سنگین، انجام پیاده روی، شنا و نیزکاهش وزن می توان ضربان قلب را کاهش داد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی